HOME - NASLOVNICA
PENTAGRAM SOFTWARE d.o.o. - NASLOVNICA
PentaCloud PentaSoft
 
 
 Home
  O nama
  Proizvodi
 Usluge
  Prodaja
  Podrška
  Mapa
  Kontakt
 
RAČUNALA KNJIGOVODSTVENI
PROGRAMI I USLUGE
 
 
PentaCloud već od 200 kn mjesečno
 
 
Izrada i održavanje web stranica
 
 

 by Google
Pentagram
www

PENTAGRAM SOFTWARE
Slavka Batušića 4
10000 Zagreb, Špansko
tel: (01) 3899 199
fax: (01) 3874 505

 

NAJAM KNJIGOVODSTVENOG PROGRAMA I BAZE - PENTA CLOUD

Najam programa i baze - PentaCloud već od 100 kuna mjesečno + mogućnost knjigovodstvene usluge


PentaSoft knjigovodstveni paketi su prilagođeni suvremenom poslovanju današnjih poduzeća i obrta, što podrazumijeva brzinu rada, intuitivnost korištenja, brzo pronalaženje traženog podatka, tipku za brzu pomoć u radu (F1), povezivanje s drugim sustavima, kreiranje izvještaja te automatsko generiranje potrebnih datoteka za mjesečno i godišnje poslovanje (prijava PDV-a, R-Sm datoteka, ID, IP, Knjige UR-a, IR-a...)

Paketi su podijeljeni u tri kategorije, a razlikuju se po mogućnostima i namjenama:

  • PentaSoft Start - za mala i srednja poduzeća te knjigovodstvene servise
  • PentaSoft Global - za velika i srednja poduzeća
  • PentaSoft Obrt - za obrte i knjigovodstvene servise

Sastoje se od pet modula: Robno financijski modul, Osobni dohodak, Dugotrajna imovina, Maloprodajna blagajna i Analizator.

U svim paketima je izvršena potpuna integracija robnog i financijskog knjigovodstva, kao i dugotrajne imovine te osobnih dohodaka. Moguće je slanje dokumenta mailom direktno iz programa (npr. ponuda) u PDF formatu, te rad (online ili offline ) s bilo kojeg mjesta na kojem imate vaš laptop ili desktop računalo, a dostupan vam je je internet (podružnice, dućani, hoteli... ). Također je moguće izvršiti integraciju s vašim web stranicama ili sustavom za online naručivanje. Moduli iz paketa mogu se kupovati i zasebno.

Tehnološki pregled - korištene tehnologije i opis njihove upotrebe unutar rješenja

Paket je temeljen na klijent-server arhitekturi. Baza podataka je MS SQL2005 - MS SQL 2012 (za manji broj PC-a u mreži dovoljna je i express verzija servera). Klijent i server mogu biti instalirani na istom računalu, a u zahtijevnijem okruženju serverska komponenta se instalira na zasebni server. Operativni sustav na serverskoj strani je Win SVR-2003 -Win SVR-2012, a operativni sustav na klijentu je MS Windows XP sp2-sp3, MS Windows Vista, MS Windows 7 32/64-bitni. Konfiguracijom mreže i servera omogućava se pristup podacima s udaljene lokacije (poslovnica, dućan...), te se omogućava online način rada ili razmijena podataka.

Više:

PentaSoft knjigovodstveni paketi


 

PentaCloud

Pakete ili module je moguće iznajmiti. Tada se vaši podaci nalaze na našem serveru PentaSoft Cloud. Vama su dostupni neprekidno, 7/24, putem interneta, a mi se brinemo o njima (backup, zakonske promjene, dorade...). Instalacija je automatizirana i vrši se s naše web stranice. Nemate obvezu sklapanja komplicirnog ugovora, već je dovoljna potvrda suglasnosti na web stranici, uz podmirenje mjesečnog najma do 15. datuma u mjesecu za tekući mjesec.

Kao mogućnost nudi Vam se i knjigovodstvena usluga  na mjesečnom nivou, ili po potrebi (polugodišnji i godišnji obračun...). Pentagram knjigovodstveni partner je Prokura revizija, www.prokurarevizija.hr.

Naziv modula Cjena bez PDV-a (Kn/mj.)* Doplata za plaće (Kn/mj.) Doplata za dugotrajnu imovinu (Kn/mj.)
PentaSoft Cloud  Start RiF 200,00 50,00 20,00
PentaSoft Cloud  Obrt RiF 150,00 50,00 20,00
PentaSoft Cloud  Global RiF 250,00 50,00 20,00
PentaSoft Cloud  POS 200,00    
Knjigovodstvena usluga po dogovoru    


* U cijenu su uključena dva radna mjesta
i prilagodba izgleda računa i ponude (npr. logo).

PentaSoft knjigovodstveni paketi

<- natrag


PentaSoft Start paketi i moduli

Paketi i moduli za mala i srednja poduzeća i knjigovodstvene servise od 2.500,00 kn + PDV

Paketi i moduli za obrte i knjigovodstvene servise od 2.000,00 kn + PDV

Paketi i moduli za srednja i velika poduzeća od 3.900,00 kn + PDV


Ograničenja kategorije

Naziv modula Max br. skladišta Max. broj djelatnika u obračunu dohotka Proizvodnja
Mini 2 neograničeno Ne
Midi neograničeno neograničeno Ne
Maxi neograničeno neograničeno Da
Doplate za dodatna poduzeća ili obrte

Broj poduzeća ili obrta Doplata
po poduzeću /obrtu
1 25%
2 20%
>2 Po dogovoru
PentaSoft knjigovodstveni paketi


U cijenu je uključeno:


- besplatne promjene postojećih funkcionalnosti programa uzrokovane promijenom zakona unutar prve godine
- besplatna podrska u radu putem telefona i udaljenog pristupa unutar prve godine
- obuka za rad u program 4sata/klijentu (ukupni sati ovise o broju klijenata)

Održavanje u prvoj godini uključuje i zakonske promjene, uz daljinsko održavanje. Izlazak na teren se naplaćuje.
Slijedeće godine održavanje je jednako 30% vrijednosti programa, također s uključenim zakonskim promjenama, uz daljinsko održavanje. Izlazak na teren se naplaćuje.

Moguće je sklopiti ugovor o održavanju i podršci u radu tijekom jedne godine, 90 dana nakon instalacije. Podrška obuhvaća telefonske konzultacije za rad s programom, promjene postojećih funkcionalnosti programa uzrokovane promjenom zakona, promptno otklanjanje nastalih problema putem udaljenog pristupa ili dolaska u poduzeće na području grada Zagreba ako se problem ne moze riješiti putem udaljenog pristupa i drugo po potrebi. Obim i cijena održavanje definiraju  se ugovorom. 

U slučaju ne sklapanja ugovora kupac i dalje ima osiguranu podršku putem telefona i udaljenog pristupa, na temelju naplate usluge pomoći pri prijelazu knjigovodstvenih godina.

Ako korisnik ne koristi tu uslugu, usluga pomoći se naplaćuje po važećem cjeniku.


<- natrag


 

Osnovni opis

PentaSoft Integrirani paket poslovnih programa namijenjen je srednje velikim poduzećima ili manjim poduzećima s većim zahtjevima, i omogućava cjelokupno praćenje:
- robnog i financijskog poslovanja
- proizvodnje
- servisne djelatnosti
- izračun dohodaka
- praćenje dugotrajne imovine.

Sadrži raznolike prikaze podataka koji pomažu pri poslovnom odlučivanju. Poslovne funkcije mogu se podijeliti na:

- Knjigovodstvo
(glavna knjiga, knjiga URA/IRA, obračun PDV-a, platni promet, blagajne, temeljnice, saldakonti, devizno, plaće, dugotrajna imovina, generiranje datoteka za slanje u REGOS i banke...)

- Nabava
(narudžbe dobavljaču automatski generirane ili ručno unašane, primke, cjenici...)

- Prodaja
(narudžbe kupca, fakturiranje robe s više skladišta, usluge, mogućnost unosa usluga i robe direktno u fakturi ili ponudi, mogućnost automatskog generiranje radnog naloga iz sastavnice za proizvod u fakturi, slanje dokumenata partnerima putem e-maila direktno iz programa...)

-Proizvodnja
(sastavnice, proizvodni radni nalozi, generiranje proizvodne cijene, interne izdatnice i primke, automatsko generiranje radnog naloga iz sastavnice...)

- Servis
(servisni radni nalog, izdavanje računa za servisne usluge i robu...)

- Skladišno poslovanje (ulaz i izlaz robe, interno kolanje robe...)

Svaki od navedenih modula može raditi sam za sebe, ali i kao čvrsto povezana cjelina. Knjiženje dokumenata je automatizirano. Integritet podataka je potpun, tj. proknjiženi dokument nije moguće mijenjati a da se prije toga ne stornira. Zaštita i prava pristupa podacima je fleksibilna i određuje se za svaki dokument za svakog korisnika. Mogućnost kopiranja dokumenata smanjuje vrijeme potrebno za ručni unos (ponude->ponude, ponude->računi, narudžba kupca->otpremnica (račun), narudžba->primka, primka->račun, radni nalog->radni nalog, sastavnice->sastavnice...), također je omogućeno automatsko generiranje otpremnice pri izradi računa i ulaznih računa pri kreiranju primke, radnih naloga...

Detaljno su razrađene statistike praćenja pojedinih partnera i robe. Svi izvještaji se mogu eksportirati u druge uobičajene formate (.doc, .rtf, HTML, TXT itd..) Velika fleksibilnost grupiranja podataka pri njihovom prikazu i ispisu. Paketi omogućavaju rad po poslovnicama na udaljenim lokacijama, te razmjenu podataka sa centralnim serverom na način da centrala ima podatke za sve, a svaka poslovnica samo svoje podatke.


<- natrag
 
© Copyright 2018.
Pentagram
Software d.o.o. Zagreb  Updated 01.02.2019.
Pridržavamo pravo promjene ponude i cijena bez prethodne najave.