PentaCloud 24/7
Cloud rješenje PentaSoft ili ERP paketa.


O nama

PENTAGRAM SOFTWARE d.o.o.

Trgovačko društvo PENTAGRAM SOFTWARE d.o.o. (ex ECOM) d.o.o., na hrvatskom je informatičkom tržištu prisutno od 1994. godine. Od malog poduzeća razvili smo se u modernu, dinamičnu i fleksibilnu tvrtku koja je u svakom trenutku spremna odgovoriti na aktualne zahtjeve i potrebe rastućeg tržišta.


Posebnu pažnju posvećujemo profesionalnom i partnerskom odnosu prema kupcima i korisnicima, što je uz atraktivni prodajni i proizvodni program rezultiralo reputacijom i povjerenjem koje je Pentagram vrlo brzo stekao kako među svojim kupcima i korisnicima usluga, tako i u širokom krugu partnera.


Naša je osnovna djelatnost proizvodnja, prodaja i servisiranje informatičke opreme i računalnih programa, a od početka 2002. godine nudimo i poslovne usluge knjigovodstvenog servisa, revizije te poreznog savjetovanja.


Uz različite konfiguracije stolnih i prijenosnih računala te raznovrsne pojedinačne računalne komponente u našem se programu nalazi i široka paleta dodatne računalne i uredske opreme - pisači, scanneri, telefax i fotokopirni uređaji, klima uređaji i drugo.


Cjelinu naše ponude informatičke opreme zaokružuje ponuda računalnih programa, s naglaskom na MICROSOFT-ovim produktima (od 1997. godine certificirani smo Microsoft OEM System Builder).


Od početka 1996. godine ovlašteni smo zastupnici tvrtke PHILIPS, čiji smo ujedno i ugovorni partneri za distribuciju monitora. Intel-ov smo IPI partner, kao i 3COM partner.


Naš program direktne distribucije obuhvaća kompletan program HP, Canon te Samsung pisača, kao i atraktivan program TOSHIBA i HP prijenosnih računala.


Početkom 1998. godine oformili smo stalni programerski tim koji izrađuje i održava optimalna programska rješenja za potrebe uspješnog vođenja knjigovodstva brojnih poduzeća, obrtnika, trgovina, ugostiteljskih objekata itd.


U skladu sa specifičnostima poslovanja svakog pojedinačnog korisnika, po narudžbi izrađujemo i jedinstvena programska rješenja u potpunosti prilagođena potrebama korisnika.


Knjigovodstveni programi 'PentaSoft' u potpunosti

usklađeni s mrs-ovima, izrade specifičnih programskih rješenja na zahtjev korisnika, najam knjigovodstvenog programa i baze PentaCloud već od 100 kn mjesečno + mogućnost knjigovodstvene usluge - revizija, knjigovodstvo, porezno savjetovanje


kompletna 'računala + programi +mreža +internet + rješenja na zahtjev, projektiranje manjih i srednjih informacijskih sustava; PONUDA RAČUNALNE I UREDSKE OPREME PO POVOLJNIM CIJENAMA!

DOBRO DOŠLI!

Vaš Pentagram Software d.o.o..

server